Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mír na Ukrajině, to by pomohlo nejvíc.

Myslím, že to je přání všech prostých lidí..

Bohužel ne všech. Jsou i takoví, kterým stav válečný na Ukrajině vyhovuje, kteří si jej v rámci svých politických ambicí přáli, kteří na něm dlouhodobě pracovali.

Mám tím na mysli všechny, kteří v posledních cca 20 letech ničili až zničili Partnerství pro mír - Rusko, Spojené státy... ano významným dílem k tomu přispěla i vláda (předtím opozice) této země, pro které je válka na Ukrajině příležitostí k vlastnímu perverznímu exhibicionismu a nechutné sebepropagaci. Mám na mysli všechny ty nesmyslné agresivní protiruské akce spojené s bouráním soch Koněva či zcela smyšlenými a Koudelkovou BISkou organizovanými provokacemi typu "kufr plný jedu". Ano, liberální sekta "jedné pravdy" kolem Fialy se taky aktivně zasloužila o to, proč je Partnerství pro mír v troskách a na Ukrajině zuří válka.

1 0
možnosti

Jsou jen dvě možnosti: 1. jste ruský troll, 2. jste úplně b**ej [UA]

1 1
možnosti

Pavla Gomba je zřejmě celoživotní ředitelkou české pobočky UNICEF!!? Žádné bravo!!Rv Kolik asi přispěla na Ukrajinu?

1 1
možnosti

Asi ne celoživotní, ale řekl bych, že to dělá přes 20 let. Klobouk dolů!

0 0
možnosti

Gomba, bravo je ten. Ta je brava.

Trochu genderu do života.

0 0
možnosti

Svůj dětský pohled, tanky na okresní silnici - 1968 si nesu celý život. Nedá se toho zbavit. Putin musí být bratranec Hitlera, jiné vysvětlení nemám. Jeho schopnost, zasévat další generační nenávist - je ohromná. Už má Polsko - Pakt a Katyň. Tedy Ukrajinu k tomu. O Pobaltí nemá smysl mluvit. Švédsko a Finsko už uvažuje o NATO. To je politika jako blázen. Kdysi se říkalo, že RU je žalářem národů. Tak jo ... :-)

16 0
možnosti
Foto

Mám to podobně jako vy. V roce 68 jsem se jako prvňáček zasažený komunistickou propagandou, ptal rodičů, jestli nás rusáci přijeli osvobodit. To jen tak na okraj pro ty, kteří dnes na každém kroku spatřují jakousi jinou, opačnou propagandu.

7 0
možnosti
Foto

Teda, Pavlo, to je bomba. Hlavně závěr je na karmu tuplovanou. :-)R^R^R^

9 0
možnosti
Foto

Každá laskavost, každá pomoc a ochrana jsou těmi nejlepšími prostředky v získávání důvěry válečných uprchlíků a důvěra pak dokáže zázraky v mezilidských vztazích.

18 0
možnosti
Foto

Krásně řečeno. Děkuji!

1 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3013x
Viděla jsem kus světa, konflikty, války, nespravedlnost, obrovské lidské utrpení. Proč tedy věřím v dobro? Protože se s ním každý den setkávám!

Seznam rubrik